Кога?

Не на шега, този път ще се състои на 1 и 2 април

Къде?

Бургас. За първи път ще имаме и морско Експо.

В града е познато, като „сградата на Статистиката“ а самото мероприятие, ще се проведе на първият й етаж, в „Танцовата академия“. Мястото и входът ще бъдат обозначени с логото на Аудиоклуба.

Карта с местоположението и двата основни подхода към Бургас:

https://www.google.bg/maps/@42.5217582,27.4370952,3a,75y,26.66h,89.94t/data=!3m6!1e1!3m4!1sFXibtpRVfmBm8SGKyHsiIg!2e0!7i13312!8i6656

Новото

И този път ще има нещо различно.
Новото е, че няма да има състезание и класация между отделните изложители, а по-скоро представяне на собствени гледни точки и различни подходи в аудиото. В достатъчно състезания участваме в живота ни, че да го правим и тук, с любимото ни хоби…
Най-голямата и смислена награда за всеки конструктор е да получи възхищението и признанието от хора като него. Ще дадем повече свобода на представяне на отделен елемент или цяла система.
Отърсени от състезателният елемент, ще има спокойно демонстриране на предимствата и недостатъците, честно и ненатоварващо.
Ще имаме възможността да оценяваме изделията освен слухово и с измервателни постановки. За да потърсим корелационен елемент между субективното и обективното. Вярвам, ще е полезно за мнозина.
Всичко това не пречи, всеки да си избере собствен фаворит от изделията и да го огласи ако желае

Програмата

Началото е в 10.00, като е добре участниците да са по-рано в залата, за да се запознаят с реда на презентиране и да се подготвят. Ще опитаме, гъвкаво да балансираме, между различните компоненти и презентации, с цел да не се уморяваме от целенасоченото слушане. А в събота вечерта, най-добре ще разпуснем с неформалната атмосфера на традиционната вече кръчма, където на воля може да продължи обсъждането на всичко, което ни вълнува!
В неделният ден ще има и музикална изненада – ударни инструменти на живо.

Преспиване и други логистични въпроси

Подробности за хотелите наоколо има на картата

Моля, за резервации се обръщайте директно към хотелите.