Кога?

18 и 19 април 2015 г.

Къде?

Старозагорски минерални бани, конферентните зали на хотел „Мини Марица изток“.

Какво ново?

Последните две години ни убедиха, че традиционното за експото в Стара Загора място вече ни е тясно. Затова тази година сме на ново, по-широко и по-подходящо за целта място, където се надяваме да посрещнем още по-широка публика и да успеем да разгърнем по-богата и разнообразна програма.

Въпреки, че официалната програма за тази година все още не е готова, се стараем да съставим интересна и разнообразна такава. Опитваме се да разнообразим традиционните прослушвания на DIY аудио компоненти с тематични лекции, работилници и други изненади.

За разлика от предишните събития в Стара Загора, сме свалили една грижа от организаторските си рамене – този път няма да има осигурен кетъринг, но пък ще можем да се освежаваме и подкрепяме в лоби бара и ресторанта на домакините ни.

Нужно ли е записване?

За гости, които идват само да послушат, да научат нещо, да видят стари приятели или да се запознаят с нови такива – не е нужно записване, но ако се регистрират за двата дни ще получат отстъпка от цената. Kолко ще разберете по-късно :).

В случай че искате да участвате в изложението със свое творение, трябва да се запишете предварително, но формата за записване ще стане активна едва когато програмата и регламентът за провеждане на тазгодишното пролетно DIY аудио експо бъдат обявени.

Преспиване и други логистични въпроси

Подробности за хотел „Мини Марица изток“ можете да намерите на неговия сайт. За желаещите да присъстват и двата дни, свободни легла ще има, но резервации ще се приемат не по-късно от 10-и април.

Моля, за резервации се обръщайте директно към хотела.